خانه » طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios
امروزه نزدیک به 5 میلیارد کاربر تلفن همراه و همچنین مجموعه ای به ظاهر بی پایان از برنامه های موبایل وجود دارد که برای رفع هر نیازی طراحی شده اند. جای تعجب نیست که این بازار وسیع و در حال رشد به برنامه نویسان ماهر موبایل نیاز دارد. متخصصانی که می دانند چگونه برنامه های جدید را طراحی کنند و همچنین آنها را با موفقیت وارد بازار کنند. طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios بخشی از فناوری است که مملو از نوآوری هایی است که دائماً با نرخ های بی سابقه ای در حال تکامل هستندچنین پیشرفتی، مستلزم آموزش تخصصی مبتنی بر دقت در زبان های برنامه نویسی است.
ایجاد اپلیکیشن برای اندروید و iOS ممکن است بسیار شبیه به هم به نظر برسد، اما حقیقت این است که هر یک از این دو سیستم عامل ویژگی های خاص خود را دارند. تفاوت های زیادی بین اندروید و iOS وجود دارد که هم در مبانی فنی توسعه برنامه و هم در فرآیند ساخت یک برنامه موثر است.
نه تنها در سطح فنی توسعه، طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios بلکه استراتژی بازاریابی اپلیکیشن نیز تفاوت هایی وجود دارد. به عبارت دیگر، کل مفهوم یک اپلیکیشن به سیستم عامل انتخابی بستگی خواهد داشت. توسعه دهندگانی که با زبان برنامه نویسی کاملاً متفاوت از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگر سوئیچ می کنند، متوجه تفاوت ها خواهند شد.
معمولاً توسط توسعه دهندگان، در طول فرآیند توسعه برنامه های تلفن همراه برای اندروید و iOS با این تفاوت ها مواجه هستند که روند طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios را ایجاد می کند.
زبان برنامه نویسی:
سیستم عامل اندروید و iOS هر کدام به زبان های برنامه نویسی متفاوتی برنامه ریزی شده اند. این دقیقاً بزرگترین تفاوت است. برنامه های iOS روی Objective-C یا Swift اجرا می شوند، در حالی که برنامه های Android روی جاوا اجرا خواهند شد.
آزمایش کردن:
مرحله تست QA یک برنامه، بخش مهمی از فرآیند طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios است. همین امر در مورد بازی ها و انواع دیگر نرم افزارها نیز صدق می کند. شخص باید اطمینان حاصل کند که برنامه ای که در حال توسعه است، به خوبی کار می کند. شبیه ساز iOS و اندروید نمونه هایی هستند که اغلب برای آزمایش این مورد استفاده می شوند.
یک تفاوت ملموس این است که شبیه ساز iOS ،بسیار سریعتر از همتای اندرویدی خود است. با این حال، شبیه ساز اندروید مزیت نسبی دارد که یک ماشین مجازی موثر از جمله CPU است و آن را نسبت به معادل iOS خود واقعی تر می کند.
در واقع، شبیه ساز iOS اغلب در ارائه نمایش دقیق و واقعی از دستگاه های اپل شکست می خورد. به همین دلیل، انجام چندین آزمایش بر روی دستگاه های تلفن همراه، برای مشاهده جریان تعامل برنامه و شناسایی اشکالات احتمالی بسیار مهم است.
رابط:
رابط نقطه ای است که ما با تفاوت های بصری بین توسعه یک برنامه برای یک کاربر نهایی Android یا iOS مواجه می شویم. در سطح فنی، توسعهدهنده فایلهای XML را روی رابطهای اندروید میسازد. این فایلها بسیار شبیه به فایلهای XIB iOS هستند که طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios کاربرد دارند.
کیفیت انیمیشن های iOS بهتر از انیمیشن های اندروید است. گوگل سعی کرده این مشکل را از طریق پیش نمایش اندروید و با ایجاد یک گرایش طراحی اپلیکیشن به نام Material Design برطرف کند. در این میان، اپل با نگاه دقیق به زیبایی شناسی و تجربه کاربری خود، همواره بر روی انیمیشن های نرم، پیچیده و قدرتمند تمرکز کرده است. از سوی دیگر، گوگل تصمیم گرفت به جای این جنبه ها، بر روی سخت افزار تمرکز کند.
بازگشت:
یکی دیگر از تفاوت های برجسته طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios دکمه بازگشت موجود در اندروید است که در iOS وجود ندارد. هر فرآیند توسعه برنامه باید با در نظر گرفتن این مورد انجام شود. از دکمه برگشت نیز برای ناوبری در اندروید استفاده می شود. فقدان این دکمه در iOS به این معنی است که توسعه دهنده برنامه باید روی صفحه نشان دهد که چگونه باید به عقب برگردید یا راه دیگری برای تکمیل این عمل با استفاده از جریان تعاملی دیگر وجود دارد.
در طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios ، iOS هنگام استفاده از الگوهای تفویض اختیار، از یک نماینده استفاده می کند. در اندروید، چنین الگوهایی با یک آداپتور نشان داده می شوند. اگرچه آنها برای پلتفرم های مختلف در نظر گرفته شده اند و از طریق کلمات بیان می شوند، این مفاهیم بسیار مشابه هستند.
به طور معمول، از هنگام برنامه نویسی در Android برای نمایش صفحه نمایش خاصی در دستگاه تلفن همراه در حال اجرا در Android استفاده خواهیم کرد. در iOS، این کار توسط یک کنترلر به نام UIViewController انجام می شود. همچنین برای مدیریت چرخه رویدادها، زیرنماها و غیره استفاده می شود. بنابراین، آنها همان نقش را انجام می دهند، حتی اگر دقیقاً یکسان نباشند.
از سویی دیگر، در طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios قفل دستگاههای Android با کشیدن انگشت به سمت بالا و دستگاههای iOS با کشیدن انگشت به سمت راست باز میشوند. تنظیمات برگزیده و مجوزهای دسترسی در دستگاههای iOS بهتر سازماندهی میشوند، جایی که همه آنها را میتوان در یک دسته خاص در بخش تنظیمات عمومی دستگاه یافت. آنها در اندروید پراکنده تر هستند و برای یافتن تنظیمات باید کمی بیشتر در دستگاه جستجو کنید.
میتوانیم از نقشههای اپل یا نقشههای گوگل هنگام توسعه برنامهها برای iOS استفاده کنیم. با این حال، معمولاً هنگام ایجاد برنامه برای Android از Google Maps استفاده می شود. علاوه بر این، استفاده از geofencing و beacon ها در ترکیب با این محبوبیت بیشتری پیدا می کنند.
وقتی نوبت به طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios می رسد، تفاوت های بین سیستم عامل ها تنها در سطح فنی شناسایی نمیشوند. در واقع، فرآیند توسعه iOS کمی گرانتر است، زیرا تقاضا برای برنامههای iOS کمتر از برنامههای اندروید می باشد. علاوه بر این، الزامات راه اندازی یک برنامه در iOS بسیار بالاتر است.
باید اشاره کنیم که طراحی یک اپلیکیشن ارتباط نزدیکی با فرآیند توسعه آن دارد. به همین دلیل است که طراحی یک برنامه بسته به اینکه برای اندروید یا iOS توسعه یافته باشد، از نظر بصری نیز متفاوت است. هر یک از این سیستم عامل ها تعامل و سبک خاص خود را دارند که به شدت تحت تأثیر دو شرکت بزرگی است که به ترتیب آنها را ایجاد کرده اند.
بازگشت سرمایه معمولاً برای یک برنامه اندرویدی با یک برنامه iOS یکسان نیست. با تمرکز بر منبع درآمد، میتوان متوجه شد که برنامههای iOS احتمالاً برای دانلود و خریدهای درون برنامهای از کاربران هزینه دریافت میکنند. برنامههای اندروید معمولاً رایگان هستند و از طریق تبلیغات تعبیه شده در آن ها کسب درآمد می شوند.
در طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios ، باید در نظر داشت که تعداد هر دو سیستم عامل مسلط از نظر نفوذ به بازار گوشی های هوشمند گویای خوبی است. بدیهی است که در حال حاضر اندروید و اپل دو تامین کننده انحصاری و مهم سیستم عامل گوشی های هوشمند هستند.
تعداد برنامه ها به طور مداوم در حال افزایش است و سریعتر رشد می کند. در حال حاضر، نزدیک به 2.6 میلیون برنامه در فروشگاه Google Play و 1.8 میلیون برنامه در اپ استور اپل موجود است. میتوانید تعداد دقیق برنامههای موجود در هر فروشگاه را در نمودار زیر مشاهده کنید.
در مقایسه با فروشگاه Google Play، بزرگترین تفاوت بین هر دو فروشگاه که در طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios باید به آن توجه شود این است که همه برنامه ها بدون استثنا توسط اپل بررسی می شوند. این برنامه باید الزامات و دستورالعمل های خاص برنامه های اپل را برآورده کند. بنابراین، توسعه دهندگان باید این موارد را در هنگام توسعه یک برنامه برای iOS در نظر بگیرند. روند تأیید درخواست تقریباً 3-4 هفته طول می کشد.
از طرف دیگر، اندروید چنین رویه های تأیید دقیقی ندارد. برنامه های جعلی به طور مرتب در فروشگاه Google Play ظاهر می شوند. با این حال، در بسیاری از موارد، برنامه های جعلی به دلیل رتبه بندی بد برنامه های تقلبی قابل مشاهده می شوند. بنابراین هنگام طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios باید تمامی جوانب را در نظر داشت.
زبان های متفاوتی برای برنامه نویسی جهت توسعه اپلیکیشن موبایل وجود دارد که می تواند برای برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن هر دو سیستم عامل مورد استفاده قرار گیرد. می توانید سفارش طراحی و ساخت اپلیکیشن خود را به گروه حرفه ای فوروب بسپارید و ایده های خود را در اپ خود، اجرایی نمایید.
مسیر بازاریابی بهتر را آغاز کنید. برای ملاقات با یکی از کارشناسان محلی سئو و طراحی ، با شرکت فوروب تماس بگیرید.
فوروب / phorweb
امتیاز 5 از 30 مشتری
شرکت طراحی سایت و سئو
شرکت طراحی سایت و سئو فوروب یک شرکت سئو است که خدمات سئو ، بهینه سازی موتورهای جستجو، بازاریابی اینترنتی ، طراحی وب سایت ، بازاریابی محتوا، مدیریت Adwords، و بازاریابی رسانه های اجتماعی را برای مشاغل محلی و سراسری ارائه می دهد.
فوروب / phorweb
امتیاز 5 از 30 مشتری
شرکت طراحی سایت و سئو
فهرست
راه های ارتباطی